Over ons

Kroost Vintage is eind 2018 opgericht door Minke.


"Na allerlei omzwervingen besloot ik te gaan doen waarbij al het voorgaande samenkwam: ik heb een grote liefde voor vintage meubels en mooie oude spullen, houd van opknappen, bouwen, repareren, hergebruiken, schilderen en ook heel erg van fijne plaatjes maken. Daarnaast vind ik het heerlijk om een eigen bedrijf te runnen.
Toen ik, mijn vriend Diederick en onze zoon Jules (inmiddels hebben we er ook dochter Louie bij!) begin 2018 ver
huisden van Amsterdam naar Wageningen kwam ik daar een geschikte grote ruimte tegen. Zonder te twijfelen heb ik deze kans gegrepen en ben ik Kroost Vintage gestart.

 

Nu, een aantal jaar later, heb ik zeker geen spijt van dit avontuur. Inmiddels is Kroost Vintage behoorlijk gegroeid, verhuisde de werkplaats/showroom naar een oude drukkerij in Arnhem en knappen we met het team elk meubelstuk nog steeds met heel veel aandacht en plezier op!"

Eerder studeerde Minke af aan de Rietveld Academie, werkte ze een paar jaar voor film- en televisieproducties op allerlei decorafdelingen, had ze met haar broer een bedrijf in woningontruimingen en kochten en verkochten zij samen vintage design meubels vanuit de loods van een kleine Amsterdamse brouwerij.