Over ons

Bij Kroost Vintage houden we van vintage meubels! We hebben onze eigen en fijne werkplaats in Wageningen, waar we alle meubels met heel veel aandacht, liefde en plezier opknappen.

Onze meubels zijn vintage of antiek en worden persoonlijk door ons geselecteerd en ingekocht. We selecteren alleen meubels die kwalitatief goed en mooi gemaakt zijn, waardoor ze enorm lang mee gaan. Met mooie verbindingen, van massief hout, solide en met charmante details. Daarnaast zijn ze allemaal uniek en vertellen ze ieder hun eigen verhaal. Wij zorgen er met veel plezier voor dat de meubels in onze werkplaats weer helemaal schoon, opgeknapt en fris zijn, en weer heel lang mee kunnen gaan.

Kroost Vintage bestaat sinds 2018 en is opgericht door Minke.
"Ik heb een grote liefde voor vintage meubels en mooie oude spullen, houd van opknappen, bouwen, repareren, hergebruiken, schilderen en ook heel erg van fijne plaatjes maken.

Nu, een aantal jaar later, is Kroost Vintage behoorlijk gegroeid, verhuisden we naar een oude drukkerij in Arnhem en knappen we met het team elk meubelstuk nog steeds met heel veel aandacht en plezier op!"

Eerder studeerde Minke af aan de Rietveld Academie, werkte ze een paar jaar voor film- en televisieproducties op allerlei decorafdelingen, had ze met haar broer een bedrijf in woningontruimingen en kochten en verkochten zij samen vintage design meubels vanuit de loods van een kleine Amsterdamse brouwerij.