Kast op bestelling

Bij Kroost Vintage is het ook mogelijk een kast op te laten knappen, waarbij we rekening houden met jouw specifieke wensen.
Je kunt hierbij denken aan:

  • De kleur: die je helemaal zelf kunt uitzoeken.
  • De afwerking: mat of zijdeglans
  • De indeling: een roede en/of planken
  • De knopjes: porselein of hout

In onze werkplaats staan meestal een behoorlijk aantal oude vintage kasten en andere meubels. Je bent natuurlijk welkom om in de werkplaats langs te komen en te kijken wat er staat, maar we kunnen je ook foto's sturen van wat we op dat moment op voorraad hebben. Hiervoor kun je dan het beste even een mailtje sturen naar info@kroostvintage.nl

Mocht de toekomstige kast van je dromen er tussen staan dan kan je die bestellen.

Het werkt als volgt:

De kast wordt voor je gereserveerd en we overleggen wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Hierbij adviseren wij natuurlijk ook als je dat prettig vindt.

We maken een plan waarbij wordt vastgelegd hoe de kast er uit zal komen te zien en wat het gaat kosten. Bij standaard wensen heeft een kast op bestelling dezelfde prijs als de normale winkelprijs.
Na een aanbetaling van de helft van het bedrag gaan wij aan het werk. We knappen je kast met heel veel plezier en aandacht op en houden je uiteraard op de hoogte.

Na een aantal weken is jouw kast klaar laten wij hem heel graag aan je zien!
Je kunt hem bij ons ophalen maar we kunnen je ook een foto van het eindresultaat sturen waarna je de kast laat bezorgen.