Kast op bestelling

Bij Kroost Vintage is het ook mogelijk een kast of commode op te laten knappen, waarbij we rekening houden met jouw specifieke wensen.


Je kunt hierbij denken aan:

  • De kleur: die je helemaal zelf kunt uitzoeken.
  • De afwerking: mat of zijdeglans
  • De indeling: een roede en/of planken
  • De knopjes: porselein of hout
In onze werkplaats staan meestal een behoorlijk aantal oude vintage kasten en andere meubels. Je bent natuurlijk heel welkom om in de werkplaats langs te komen, we laten je graag zien wat voor moois er staat. Dit kan op afspraak en hiervoor kun je het beste een mailtje sturen naar info@kroostvintage.nl

 

Mocht de toekomstige kast of commode van je dromen er tussen staan dan kan je die bestellen. De kast wordt voor je gereserveerd en we overleggen wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Hierbij adviseren wij natuurlijk ook als je dat prettig vindt.


We maken een plan waarbij wordt vastgelegd hoe het meubel er uit zal komen te zien en wat de prijs zal zijn. Bij standaard wensen heeft een kast op bestelling dezelfde prijs als de normale winkelprijs. Uiteraard is het mogelijk om bijvoorbeeld extra planken in de kast te laten plaatsen.

Na een aanbetaling van de helft van het bedrag gaan wij aan het werk. We knappen je kast met heel veel plezier en aandacht op en houden je uiteraard op de hoogte door je regelmatig een update te sturen. Na circa 8 weken is jouw kast klaar laten wij hem heel graag aan je zien! Je kunt hem bij ons ophalen maar we kunnen je ook foto's van het eindresultaat sturen waarna je de kast laat bezorgen.