Ophalen, bezorgen & verzenden

Bij het bestellen van een meubel van Kroost Vintage kun je kiezen of je dit wilt  komen ophalen of liever laat bezorgen (of verzenden, afhankelijk van het gewicht en de afmetingen). Dit kun je tijdens het bestelproces aangeven.

Ophalen

Wanneer je de bestelling komt ophalen ben je van harte welkom in onze werkplaats/showroom in Arnhem.
We werken op afspraak dus horen graag van te voren wanneer je van plan bent langs te komen. We zorgen er dan voor dat het meubel klaar staat. Als het nodig is halen we samen het meubel uit elkaar, zodat je ook weet hoe het in elkaar gezet moet worden, en helpen we je uiteraard met inladen.

Je bent ook heel welkom om even in de werkplaats te komen kijken wat er staat, rond te neuzen in de meubels die nog opgeknapt moeten worden of wanneer je gewoon nieuwsgierig bent!

Laat je het ons even van te voren weten als je langs wilt komen? Wij zijn in de werkplaats op maandag t/m vrijdag van 10 tot 17 uur. Natuurlijk kunnen we buiten deze tijden ook een afspraak met je maken. Je kunt hiervoor bellen naar 0624625309 of een mail sturen naar info@kroostvintage.nl 


Onze werkplaats en showroom bevindt zich in het centrum van Arnhem, aan de Rietlandgracht 32. We beschikken over voldoende parkeer, los- en laadruimte.

 

Bezorgen

Alle meubels die te groot zijn voor een pakket, kunnen worden bezorgd. Dit staat dan duidelijk vermeld bij de omschrijving van het artikel. Wij werken hiervoor samen met een extern transportbedrijf, gespecialiseerd in het vervoeren van meubels.


Een bestelling wordt voor €72,50 door heel Nederland bezorgd 
(met uitzondering van de Waddeneilanden)


Een bestelling wordt in België bezorgd voor €97,50


De bezorgkosten kunnen worden voldaan tijdens het aankoopproces, waarbij de optie "bezorgen" kan worden aangevinkt.
Na een bestelling ontvang je van ons een bevestiging en wordt het meubelstuk door het transportbedrijf opgehaald. 

Je krijgt dan een mail waarbij je via een link zelf een bezorgafspraak kunt inplannen, op een door jouw gewenste dag.

Meubels kunnen worden bezorgd van maandag tot en met vrijdag van 08:00 t/m 17:00 uur. Bestellingen worden binnen 3 weken geleverd. 


Mocht je met het bezorgen nog even willen wachten (bijvoorbeeld door een verhuizing) dan kan dat natuurlijk ook. Laat dit dan graag even weten bij je bestelling.

De meubels worden tot aan de voordeur bezorgd, op de begane grond. De koerier komt alleen en heeft bij grotere en zwaardere items soms hulp nodig bij het uitladen.

Verzenden

Natuurlijk verzenden we onze kleinere items binnen Nederland. Dit doen wij via PostNL. We zorgen ervoor dat onze producten goed ingepakt de deur uit gaan. Verzenden gaat op eigen risico.

Voor een brievenbuspakket (max. 38 × 26,5 × 3,2 cm - tot 2 kg) rekenen wij €4,95 verzendkosten

Voor een klein pakket  (max. 100 × 50 × 50 cm - tot 10 kg) rekenen wij €6,95 verzendkosten

Voor een groot pakket (max. 176 × 78 × 58 cm - tot 23 kg) rekenen wij 14,95 verzendkosten

Voor het versturen van een pakket naar België gelden afwijkende tarieven. Stuur hiervoor een mailtje naar info@kroostvintage.nl