Bezorgen & ophalen

Bij het bestellen van een meubel van Kroost Vintage kun je kiezen of je dit wilt  komen ophalen of liever laat bezorgen (of verzenden, afhankelijk van het gewicht en de afmetingen). Dit kun je tijdens het bestelproces aangeven. Ook is het natuurlijk mogelijk om zelf een bezorgdienst in te schakelen.

Vanwege de beperkte ruimte in onze werkplaats dient een besteld meubel binnen 14 dagen na aankoop te worden opgehaald of bezorgd.

Bezorgen

Alle meubels die te groot zijn voor een pakket, kunnen worden bezorgd. Het bezorgen wordt gedaan door een extern transportbedrijf en kan op maandag, woensdag en vrijdag.


Een bestelling wordt voor €85,00 door heel Nederland bezorgd 
(met uitzondering van de Waddeneilanden)


Een bestelling wordt in België bezorgd voor €115


De bezorgkosten kunnen worden voldaan tijdens het aankoopproces, waarbij de optie "bezorgen" kan worden aangevinkt.
Na een bestelling ontvang je van ons een bevestiging en nemen we contact met je op om een bezorgdatum in te plannen.

De meubels worden tot aan de voordeur bezorgd, op de begane grond. De bezorger komt alleen en heeft bij grotere en zwaardere items soms hulp nodig bij het uitladen.

Demontabele meubels worden gedemonteerd, in delen, bezorgd. Je krijgt van ons een montagehandleiding met foto's om het meubel zelf gemakkelijk in elkaar te zetten.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een transportbedrijf in te schakelen, zoals Brenger. Het is handig om dit ons op tijd te laten weten, zodat we het meubel voor je klaar kunnen zetten op de juiste dag.

 

Ophalen

Wanneer je de bestelling komt ophalen ben je van harte welkom in onze werkplaats in Arnhem.
We werken op afspraak dus horen graag van te voren wanneer je van plan bent langs te komen. We zorgen er dan voor dat het meubel klaar staat. Als het nodig is demonteren we het meubel samen, zodat je ook weet hoe het in elkaar gezet moet worden, en helpen we je uiteraard met inladen.

Laat je het ons even van te voren weten als je langs wilt komen? Dat kan op maandag t/m vrijdag, tenzij we op pad zijn natuurlijk.

Onze werkplaats bevindt zich in Wageningen, aan de Anna van Hoëvellstraat 25. We beschikken over voldoende parkeer, los- en laadruimte.

 

Verzenden

Natuurlijk verzenden we onze kleinere items binnen Nederland. Dit doen wij via PostNL. We zorgen ervoor dat onze producten goed ingepakt de deur uit gaan. Verzenden gaat op eigen risico.

Voor een brievenbuspakket (max. 38 × 26,5 × 3,2 cm - tot 2 kg) rekenen wij €6,95 verzendkosten

Voor een pakket (max. 176 × 78 × 58 cm - tot 23 kg) rekenen wij 18,95 verzendkosten

Voor het versturen van een pakket naar België gelden afwijkende tarieven. Stuur hiervoor een mailtje naar info@kroostvintage.nl